16 september 2019

Koetsenmarkt in Noordwolde op 12 oktober

Op zaterdag 12 oktober wordt er in Noordwolde een fantastische collectie rijtuigen voor de verkoop aangeboden tijdens een koetsenmarkt.

De circa 45 rijtuigen, waaronder phaetons, wagonettes, victoria’s, jachtwagens en tilbury’s bevinden zich in perfecte staat van onderhoud. Paardenliefhebbers, mensporters, liefhebbers van klassementsritten en verzamelaars kunnen hun hart ophalen.

Uniek

Daarnaast is er een unieke mogelijkheid om je eigen rijtuig te koop aan te bieden of een verkoopkraam te huren voor tuigage en/of paardensportartikelen. Verkopers kunnen zich aanmelden vóór 23 september via e-mail, waarbij drie foto’s van het aangeboden rijtuig meegestuurd dienen te worden. Het materiaal dat uiteindelijk ter verkoop aangeboden wordt op de koetsenmarkt, is vanaf 25 september al te bezichtigen op de website van Rijtuigenhuis Lyma.

Op 12 oktober is het publiek welkom vanaf 11.00 uur op de Molenstraat 10b in Noordwolde. Betaling is mogelijk door te pinnen, contant of via bankoverschrijving. Catering is aanwezig.

Klik hier voor meer informatie

 Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.