1 december 2016

Kraay Prominenten Team van start

Henk Kraay van Kraay Trailers & Mensport uit Nijkerk gaat een bijdrage leveren aan jonge menners in de sport door de samenstelling van het "Kraay Prominenten Team". Het team is onlangs van start gegaan met een eerste training bij René Schuiling. Het doel is om deze menners individueel en als groep op een hoger niveau te krijgen.

Het team bestaat uit Marissa Schuiling (enkelspan pony) en Anniek Schuiling (enkelspan paard), Dianne Legemaat (vierspan pony) en Maaike Kraay (tweespan pony). René Schuiling neemt de begeleiding, trainen en coaching op zich; Kraay Nijkerk stelt koetsen beschikbaar voor de teamleden.
Henk Kraay is enthousiast over zowel het team als coach Schuiling: “De coach heeft zijn sporen in de sport ruimschoots verdiend en weet waar hij het over heeft.”

Tijdens de eerste bijeenkomst benadrukte Kraay dat hij het erg belangrijk vindt dat de leden plezier beleven aan de mensport; samen naar wedstrijden toewerken en ervaringen met elkaar delen.

Het Kraay Prominenten team verschijnt op 9 en 10 december in zijn voltalligheid tijdens de Kraay indoor kerstmarathon Scherpenzeel in de manege van de Willaerruiters en is binnenkort te volgen via Facebook.


Het Kraay Prominenten Team
Foto: Eveline Roseboom Meel