29 januari 2021

Kwalificatie-eisen FEI kampioenschappen 2021 bekend

De FEI heeft de kwalificatie-eisen voor deelname aan het WK voor tweespan paarden in Kronenberg, het WK voor enkel-, twee-en vierspan pony’s in Le Pin au Haras, het EK vierspannen in Budapest, het EK jeugdmennen in Lamotte Beuvron, het WK paramennen in Schildau en het WK voor jonge menpaarden in Mezöhegyes 2021 bekend gemaakt.

Het WK paramennen wordt gehouden van 5 tot en met 8 augustus in Schildau, Duitsland. Klik hier voor de kwalificatie-eisen.

Het EK voor Young Drivers, Juniors & Children wordt gehouden van 25 tot en met 29 augustus in Lamotte Beuvron, Frankrijk. Klik hier voor de kwalificatie-eisen.

Het EK voor vierspan paarden wordt gehouden van 30 augustus tot en met 5 september in Budapest, Hongarije. Klik hier voor de kwalificatie-eisen.

Het WK voor tweespan paarden wordt gehouden van 8 tot en met 12 september in Kronenberg, Nederland. Klik hier voor de kwalificatie-eisen.

Het WK voor enkel-, twee-en vierspan pony’s wordt gehouden van 16 tot en met 19 september in Le Pin au Haras, Frankrijk. Klik hier voor de kwalificatie-eisen.

Het WK voor jonge menpaarden wordt gehouden van 30 september tot en met 3 oktober in Mezőhegyes, Hongarije. Klik hier voor de kwalificatie-eisen.