3 mei 2019

Men-TREC in Vorstenbosch op 22 en 23 juni

Voor de derde keer wordt er op 22 en 23 juni op de terreinen van Smalltown Horse Stables in het Brabantse Vorstenbosch, een tweedaagse 'Basis Men- TREC' - wedstrijd georganiseerd.

Een Basis Men-TREC heeft als doelstelling de samenwerking tussen menner, groom en paard(en) te verbeteren, zodat deze op een verantwoorde manier samen een trektocht kunnen maken.

Het programma:

Op zaterdag wordt er een buitenrit gemaakt van 20 tot 25 kilometer, aan de hand van een ingetekende kaart waarbij er geen gebruik mag worden gemaakt van gps en telefoon. De route gaat over verhard en onverhard terrein en loopt langs de mooiste stukjes in de omgeving van Vorstenbosch, Veghel en Uden. De dag wordt afgesloten met een barbecue voor de deelnemers en vrijwilligers.

Op zondag wordt er een parcours gereden met ‘hindernissen’: vijftien situaties die je op een trektocht of rit tegen kunt komen, zoals een rotonde, een wateroversteek en een slalom. De prijsuitreiking vindt plaats aan het einde van de dag.

Deze dagen, waarbij plezier maken voorop staat, zijn bedoeld voor iedereen die van mennen en mensport houdt. De inschrijving is dan ook open voor jong en oud, met alle soorten aanspanningen. Bij een grote opkomst van kleine maat pony’s wordt de route voor hen ingekort.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven