12 augustus 2010

Mennen bij Horses by the Sea

Zondag 29 augustus wordt in Domburg de eerste nationale Impulsdag van de KNHS gehouden. Tijdens deze Impulsdag kun je op een ongedwongen manier in contact komen met meerdere disciplines van de paardensport.
Een ideale gelegenheid voor jonge paarden of (recreatieve) ruiters die ervaring op willen doen en/of kennis willen maken met een nieuwe discipline.
 

Naast het impuls eventing, mini-marathon, bixie wedstrijden, dressuurrijden en springen wordt er ook de mogelijkheid aangeboden om onder deskundige begeleiding ervaring op te doen in het rijden van marathonhindernissen en eventueel een oefen mini-marathon.

Zo kan er ’s middags eerst geoefend worden onder deskundige begeleiding op de waterbak en een andere hindernis. Aansluitend is er gelegenheid om een oefen mini-marathon te rijden. Alleen instructie of alleen de oefenmini-marathon is vanzelfsprekend ook mogelijk.
Er wordt eenvoudig gebouwd, je rijdt op jouw manier en past een hindernis je niet dan rijd je er gewoon aan voorbij.

Voor inschrijving en vraagprogramma kijk op www.horsesbythesea.nl

Prettige bijkomstigheid: Ben je nog geen lid van de KNHS en doe je tijdens Horses by the Sea mee aan 1 van de impulsrubrieken, dan krijg je het lidmaatschap van de KNHS een jaar lang gratis.