28 december 2008

Menners genomineerd

2008 was een bijzonder succesvol jaar voor de Nederlandse mensport met onder andere prachtige Wereldtitels voor Jacques Poppen, Jan van den Broek, IJsbrand Chardon, het para-equestrian team en het vierspanteam. Een aantal van deze top-mensporters is door zijn of haar eigen gemeente of provincie genomineerd als Sportman of-vrouw van het Jaar 2008.

Zo zijn de leden van het para-equestrian team Liske van Someren en Adriaan Struyk in de gemeente Hellendoorn voorgedragen als sportman / vrouw 2008. Zaterdagavond 24 januari 2009 wordt bekend gemaakt wie de gelukkigen worden in de gemeente Hellendoorn. Meer informatie vind je op: http://www.sportwebhellendoorn.nl/

 

Gouden teamlid op het WK Vierspannen Mark Weusthof is genomineerd voor de titel Sportman van het Jaar van de provincie Overijssel. Je kunt nog tot 1 je stem op Mark uitbrengen via http://www.rtvoost.nl/acties/?cat=420.

Op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Haarlemmerliede Spaarnwoude op 5 januari wordt er aandacht besteedt aan de bronzen medaille van Ton Monhemius op het NK vierspannen 2008 in Beekbergen.
 Jan Moonen is voor zijn bronzen medaille op het WK enkelspannen genomineerd voor de titel Sportman van het Jaar in de gemeente Loon op Zand. Tijdens de verkiezing op 30 januari wordt bekend of Jan daadwerkelijk met deze titel naar huis gaat.