5 mei 2010

Menwedstrijd en reünie bij Toon Jochems

Tweespanrijder Toon Jochems geeft al 12,5 jaar lessen aan mensen die graag in het bezit willen komen van het koetsiersbewijs. Ter gelegenheid hiervan organiseert hij samen met zijn vrouw Annie in het Hemelvaartsweekend (13-16 mei) een dressuur-vaardigheidswedstrijd en een marathon op de terreinen van hun menstal aan de Zunderteweg in Etten-Leur.


Deze mensen zijn tevens welkom op de reünie van huidige cursisten en oud-cursisten in de kas op zijn terrein, die voor deze gelegenheid voorzien wordt van een houten vloer. Deze reünie staat op de agenda op vrijdag 14 mei vanaf 20.00 uur. Uiteraard met het bekende hapje en drankje.
 

Op donderdag 13 mei vindt er een dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s plaats in twee verschillende ringen, gevolgd door een kegelparcours. Zondag 16 mei staat de marathonwedstrijd op het programma. Hiervoor heeft Jochems zo’n vijftien aanmeldingen binnen. "Dat zijn eigenlijk allemaal mensen die nog nooit aan zo’n wedstrijd meegedaan hebben. In het bijzonder ben ik op zoek naar personen die in de voorbije 12,5 jaar het mennen bij mij geleerd hebben." Volgens Toon zijn dat er alles bij elkaar zo’n 750 geweest. "Probleem is dat ik lang niet alle adressen en gegevens van deze mensen heb. En ze kwamen overal vandaan. Uit West-Brabant, maar ook uit Zeeland."
 

De menwedstrijden en de reünie worden gehouden bij menstal Jochems aan de Zundertseweg 65a in Etten-Leur.
Oud-cursisten die graag van de partij willen zijn bij de wedstrijden en/of de reünie, kunnen zich melden bij Toon Jochems. Telefonisch op 06-20 87 93 07 of per e-mail: [email protected].