26 juli 2023

Mini-marathon en Teamwedstrijd tijdens Kaatsheuvelse Paardendagen 2023

Op zaterdag 16 en zondag 17 september vinden de Kaatsheuvelse Paardendagen plaats op het terrein van de Kegelaer in Kaatsheuvel. De organisatie is in handen VTR Teteringen in samenwerking met RVS de Kegelaer. Dit jaar staat er een team-wedstrijd en een mini-marathon op het programma.

Team wedstrijd op zaterdag 16 september

Een TEAM bestaat uit 1 aanspanning en 1 combinatie onder de man. De team wedstrijd wordt verreden over twee manches en wordt gereden in estafettevorm. Het inschrijfgeld bedraagt €15 per team. De prijsuitreiking van de teamwedstrijd is aansluitend.

Mini-marathon op zondag 17 september

De mini-marathon bestaat uit een kegelparcours gecombineerd met hindernissen die twee keer gereden wordt. De wedstrijd is aangemeld als impuls. De rubrieken worden verdeeld in paard, pony, enkel-, twee- of meerspan. Bij voldoende aanmeldingen wordt er ook een kinder- en hobbyrubriek uitgeschreven. Kinderen moeten begeleid worden door een volwassen groom.
De uiterste inschrijfdatum is zondag 10 september. Het inschrijfgeld bedraagt €15 en kan voldaan worden bij het secretariaat op de dag van de wedstrijd of tijdens het verkennen.

Klik hier voor meer informatie en de inschrijfformulieren.