8 maart 2009

Nationale Menwedstrijd Mechelen

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een Nationale Menwedstrijd door Menvereniging Mergelland uit Epen georganiseerd. Dit jaar vindt de Menwedstrijd onder het KNHS Klasse 1-2-3-reglement plaats in het weekend van 6 & 7 juni, op en rond de terreinen van de familie Maas gelegen aan de Hilleshagerweg 51 te Mechelen, Zuid Limburg.
 Aan de wedstrijd kunnen tandems, enkel-, twee- en vierspannen pony?s en paarden deelnemen. Tevens is er een recreanten-rubriek waardoor ook menners zonder startkaart kunnen deelnemen. Op zaterdag zullen de aanspanningen een dressuur- en vaardigheidsproef afleggen. Op zondag wordt de spectaculaire marathon verreden, bestaande uit een heuvelachtig wegtraject van ongeveer 15 km waarin 6 hindernissen zijn opgenomen. De hindernissen zijn allen rond het hoofdterrein gelegen en voor het publiek dus goed te volgen. Tevens zullen er verschillende demonstraties te zien zijn.

Het wedstrijdsecretariaat is in handen van mevrouw F. Gorter (06 410 480 73). Voor meer informatie: www.menvereniging-mergelland.nl.