20 mei 2016

SWM Vrouwenpolder op 16 en 17 juli

Op de terreinen van Manege De Eendracht in het Zeeuwse Vrouwenpolder, wordt op 16 en 17 juli de enige Zeeuwse samengestelde menwedstrijd georganiseerd. Ook dit jaar wordt de tweedaagse menwedstrijd opengesteld voor de klassen 1 tot en met 4. 


Stichting Nationale Menwedstrijd Zeeland organiseert de dertiende editie van de samengestelde menwedstrijd, dat vorig jaar het decor was van het drukbezochte districtskampioenschap van Regio West.
De wedstrijd start op zaterdag voor alle deelnemers met een dressuurproef op grasbodem. Voor de deelnemers in klasse 4 wordt een 40 x 100 dressuurring uitgezet. Het vaardigheidsparcours vindt plaats op de grote zandpiste. 's Avonds wordt traditioneel een Zeeuwse mosselmaaltijd georganiseerd, waar alle deelnemers gebruik van kunnen maken.

Op zondag wordt de spectaculaire marathon gereden. De mooie afwisselende hindernissen zijn rond en in de hoofdpiste gelegen, zodat de deelnemers prima kunnen worden gevolgd. Klasse 1 en 2 rijden zes hindernissen waaronder de waterbak; klasse 3 en 4 rijden zeven hindernissen.
De inschrijving van deze uitdagende wedstrijd "By the sea" is inmiddels open via “Mijn KNHS”.

Klik hier voor meer informatie