10 september 2016

Belgisch Kampioenschap op De Strohoeve in Elsegem

Op zaterdag 17 en zondag 18 september organiseert ondernemer en paardenliefhebber Willy Naessens het Belgisch Kampioenschap Mennen, op en rond zijn stoeterij ‘De Strohoeve’ in Elsegem. Extra dit jaar is de "Revenge van het WK" met internationale deelnemers. 


Meer dan zestig menners strijden om de titel van "Belgisch Kampioen" in de dressuur, vaardigheid en marathon. Ook meervoudig en kersvers wereldkampioen Boyd Exell doet mee aan de wedstrijd. Hij kan de wedstrijd om het Belgisch Kampioenschap, als niet-Belg, niet winnen maar het wordt een spektakel.

Naast de mensport is er op "De Strohoeve" ook veel vermaak voor jong en oud zodat er voor iedereen wat te zien of te doen is.
's Morgens is er een openluchtmis en voor de kinderen een optreden van de meidengroep K3, de grootste paardencarrousel van Europa, een kinderreuzenrad en nog tal van andere leuke kinderactiviteiten.

Daarnaast is er een countryfair, een jachtbeurs, een slipjacht en nog veel meer, waaronder shows en demonstraties (onder andere van het paardenzwembad). Kortom, een dagje uit voor de hele familie! 

Klik hier voor meer informatie