8 september 2015

Menvereniging Peel en Maas organiseert SWM Ysselsteyn

Op 12 en 13 september organiseert ‘Menvereniging Peel en Maas’ voor de 27ste keer de jaarlijkse samengestelde menwedstrijd in Ysselsteyn. Deze tweedaagse wedstrijd start op zaterdag met de dressuur en vaardigheid en op zondag wordt de marathon verreden.

Op zaterdag ochtend vanaf 09.00 uur verschijnen ruim 90 aanspanningen in de mooie bosrijke omgeving van Ysselsteyn aan de start. Recreanten en wedstrijdrijders nemen het tegen elkaar op met hun enkel-, dubbel- en vierspan paarden en pony’s.
Alle hindernissen, waaronder de spectaculaire waterbak, en het dressuur en vaardigheidterrein liggen op het hoofdterrein op de hoek Rouwkuilenweg – Pottevenweg. 

Het terrein en de manege aan de Rouwkuilenweg 16 hebben dit jaar een nieuwe eigenaar gekregen. De nieuwe eigenaar is ‘Mountainhorses VMD’ en stelt haar terrein dit jaar ook ter beschikking aan de SWM Ysselsteyn. Ook verzorgen zij dit weekend een demonstratie met hun gangenpaarden.

In de feesttent, midden tussen de hindernissen gelegen, kunt u genieten van een hapje en drankje, met uitzicht op de mensport. 
De entree voor de wedstrijd is gratis en er is volop gratis parkeergelegenheid voor auto's en fietsen.

Klik hier voor meer informatie