21 januari 2010

Nieuwe sponsor menteam Weultjes

Het Apeldoorns bedrijf Kruizinga.nl opslag- en transportmiddelen heeft een tweejarig sponsorcontract getekend met menteam Gerard Weultjes uit Vaassen. Kruizinga is onder meer bekend als hoofdsponsor van het tv-programma RTL Transportwereld. Kruizinga heeft als doel met het sponsoren van het menteam haar website extra te ondersteunen.
 Gerard Weultjes reed ruim achttien jaar menwedstrijden in klasse 3, waarin hij uitstekende resultaten behaalde. Zo werd hij twee keer Nederlands kampioen en vijf keer tweede tijdens deze titelstrijd. Sinds 2009 komt het team uit in de klasse 4. Dat jaar werd gezien als voorbereidingsjaar voor het komende seizoen. In de klasse 4 liggen niet alleen de eisen voor de dressuurproef hoger, maar ook de snelheden voor de marathon. Het menteam neemt vanaf nu aan wedstrijden deel onder de naam Kruizinga.nl.

Gerard Weultjes in actie in Assen 2009.

Weultjes heeft onlangs twee nieuwe paarden aangekocht, die aankomend seizoen ervaring opdoen in de wedstrijden. Beide hebben Sir Sinclair als vader. Eentje komt uit een Belisar-moeder en de andere uit een Le Mexico-merrie. De paarden worden momenteel intensief getraind door Gerard Weultjes en zijn team.
 

Bron: Weultjes/horses.nl