21 september 2015

Nog startplaatsen vrij voor CAIO Pau

Van 21 tot en met 25 oktober vindt de CAIO voor vierspan paarden plaats in Pau, Frankrijk. Voor deze goed georganiseerde wedstrijd die samenvalt met de viersterren eventingwedstrijd in Pau, zijn nog startplaatsen vrij.

De wedstrijd in Pau, die in 2013 gastheer was van het succesvolle WK ponymennen, telt mee voor het Wereldbekerseizoen 2016-2017 aangezien de kwalificatie voor het seizoen 2015-2016 dan al is afgerond. In totaal is er maar liefst € 20.000 prijzengeld te verdelen voor de vierspanrijders. De menners die aan het einde van de rit de wedstrijd hebben uitgereden en geen geldprijs hebben gewonnen, ontvangen hun inschrijfgeld retour. De winnaar krijgt naast het prijzengeld bovendien twee vliegtickets voor een bestemming naar keuze in de Caribbean.


De dressuur en vaardigheid worden verreden op de prachtige all-weather bodem in het hoofdstadion. Er worden nieuwe marathonhindernissen gebouwd zodat zowel deelnemers als toeschouwers kunnen genieten van een echte 4-sterren wedstrijd. WK-parcoursbouwer Christian Iseli tekent voor de parcoursbouw. De jury staat onder voorzitterschap van Hanspeter Rüschlin.

Klik hier voor meer informatie