5 oktober 2009

Oefenmarathon Spaarnwoude

Manege Spaarnwoude in Halfweg, eigendom van internationaal vierspan rijder Ton Monhemius, organiseert dit jaar op 11 oktober weer een oefenmarathon voor tandems, enkel, -twee-en vierspannen, zowel paarden als pony's, in alle klassen, ook voor de hobbyklasse. Ook kinderen zijn van harte welkom voor deelname.
 De wedstrijd wordt verreden op de terreinen van het recreatieschap van Spaarnwoude waar een mooi buitenparcours is uitgezet en waar rond Manege Spaarnwoude een aantal hindernissen zijn geplaatst, waaronder de spectaculaire waterhindernis. Ook is er de mogelijkheid tot het rijden van een officieel vaardigheidsparcours.
Ton Monhemius zal zelf ook deelnemen met zijn Noord-Hollands 4-span en geeft zaterdag 10 oktober uitleg aan de deelnemers over de hindernissen en het vaardigheidsparcours.

Het evenement start rond 11:30 met de eerste deelnemer in de hindernissen, de laatste deelnemer wordt rond 15:00 in de hindernissen verwacht.
Er is ook een springkussen aanwezig voor het kindervermaak.

Voor de routebeschrijving, de trajecten, de vaardigheid en de hindernissen ga naar www.manegespaarnwoude.nl/najaarsmarathon/AtotenmetE.asp