23 augustus 2008

Oefenmarathon Tilburg 26 oktober

Vorig weekend is met veel succes de tiende Nationale samengestelde menwedstrijd Tilburg gehouden op de schitterende terreinen van Stalhouderij Bien Venue aan de Bredaseweg 525.
Dit jaar wordt er door Theo en Corin Sweegers en Piet Voskens weer een oefenmarathon georganiseerd op zondag 26 oktober. De wedstrijd is bedoeld voor medewerkers, kinderen, grooms, vreemd samengestelde spannen en wordt aangevuld met wedstrijdrijders die graag een keer extra willen oefenen.

De wedstrijd bestaat uit een kort wegtraject met 7 hindernissen, waarvan één hindernis zal worden omgebouwd tot een vaardigheidsproef. Dus alles komt aan bod, met uitzondering van de dressuur.

Op zaterdagmiddag 25 oktober is het secretariaat vanaf 12.00 uur geopend. Om 17.00 uur is de briefing, waarbij alle deelnemers de spelregels te horen krijgen. Het wordt weer een oefening die vooral om de sportiviteit en gezelligheid zal draaien, met de bedoeling dat iedereen de finish haalt.

Op zondag zal er rond 8.30 uur gestart worden en de prijsuitreiking zal om een uur of vijf plaatsvinden. Het wedstrijdsecretariaat is dan de gehele dag open vanaf 7.00 uur.

Meer informatie en inschrijfformulier:
secretariaat@menwedstrijd.nl
www.menwedstrijd.nl