18 november 2008

Op Hippisch Hengelo zit mensport in de genen

De menavond van Hippisch Hengelo belooft donderdag 11 december spectaculair te worden. Het deelnemersveld staat bol van (voormalige) kampioenen die bekend staan om
hun strijdlust. De inzet is hoog, want behalve om de eer strijden de rijders van de vierspannen pony’s, de tweespannen paarden en de vierspannen paarden om aanzienlijke geldbedragen.Bij de ponyvierspannen staat € 1400,- op het spel. De deelnemerslijst omvat de volgende namen: Aart van de kamp jr., Jannes Kinds, John Dorresteyn, Jan de Boer, Aart van de Kamp sr en Peter de Koning.

Voor de tweespannen, die strijden om een prijzenpot van € 1700,-, hebben zich gemeld: Harry Verstappen, Raymond Lettenboer, Tom Enbers, Henk Garrits, Ben Gosschalk en Rinie Rutjens.

Voor het grote vuurwerk van de vierspannen paarden (prijzengeld € 2000,-) hebben zich ingeschreven: Herman ter Harmsel, Hans Heus, Mark Weusthof, Ton Monhemius en Ad Aarts.

Het klapstuk van de avond wordt een leuke show waarbij twee generaties rijders een team vormen en strijden tegen twee andere familieteams. Drie beroemde vaders nemen het samen met hun zoon of dochter tegen elkaar op. Het gaat om: Riny en Rodinde
Rutjens, Ton en Bas Monhemius en Ad en Marcha Aarts. De mensport zit in hun genen!

Aanvang: 19.00 uur.

Zie voor meer informatie www.hippischhengelo.nl