20 december 2023

Open huis bij De Lemerij zaterdag 30 december

Het einde van dit jaar is weer inzicht en daarom organiseert De Lemerij een open huis dag. Deze dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 december van 10:00 tot 17:00 uur.

Tijdens de open huis dag kan je onder het genot van een hapje en drankje het uitgebreide assortiment koetsen, tuigen en aanverwante mensport artikelen bekijken. In de showroom zijn zowel nieuwe als gebruikte koetsen en tuigen aanwezig. Uiteraard is het ook mogelijk om naar wens een nieuwe koets samen te stellen. Als leverancier van Arden, Ideal Equestrian en Zilco tuigen is er altijd een passend leren of kunststof tuig verkrijgbaar voor jouw aanspanning.

De Lemerij is officiële dealer van Hapert, Anssems en Hulco aanhangers en kan diverse modellen hiervan leveren met verschillende opties. In de showroom is een uitgebreid assortiment aanwezig van aanhangwagen onderdelen en toebehoren. Heb je interesse in een aanhangwagen dan kan je tijdens deze dag gerust langskomen om de mogelijkheden te bespreken. Ook paardentrailers behoren tot het assortiment van de Lemerij, onder andere het merk Sirius kan geleverd worden. Zowel gebruikte als nieuwe trailers zijn aanwezig om te bezichtigen deze dag.

Je bent van harte welkom bij De Lemerij. Het team van De Lemerij helpt je graag bij al jouw vragen of kan de gewenste informatie verstrekken. Tijdens deze dag kan je ook van diverse acties profiteren. Wil je alvast het assortiment bekijken van De Lemerij, bezoek dan de website www.delemerij.nl.

Locatie:
De Lemerij
Goorseweg 36
7468 SJ,  Enter