19 april 2020

Organisatie Open kampioenschap Kür op muziek voor menners blijft optimistisch

Mendistrict Oost heeft op zaterdag 4 juli haar Districtskampioenschap dressuur en vaardigheid gepland bij de Sterruiters in Haaksbergen. De wedstrijd is tevens het selectiemoment voor de Hippiade mennen voor menners uit Oost. Een nieuwe toevoeging is open kampioenschap Kür op muziek powered by Fira.

Aan het open kampioenschap Kür op muziek kunnen menners uit alle districten meedoen. De vooruitzichten zijn nog onzeker, maar de initiatiefnemers van het kampioenschap en de Kürwedstrijd hopen dat alles straks door kan gaan. Ze gaan gewoon door met de voorbereidingen voor het kampioenschap. Je kunt gewoon inschrijven. Dat kan nog tot 20 juni aanstaande. Wie weet is deze coronatijd juist hét moment om een kür te bedenken.

Mocht de wedstrijd vanwege corona geen doorgang kunnen vinden dan komen alle inschrijvingen te vervallen. Meer informatie en het inschrijfformulier staan op de website van Mendistrict Oost.

Overigens staan er voorafgaand aan het open kampioenschap nog meer wedstrijden gepland met een Kür, zoals op 1 juni in Putten en 27 juni in Ter Apel. Wil je meer weten over initiatieven op het gebied van de Kür op muziek? Volg dan de facebookpagina ‘Kür op muziek voor menners. 

Klik hier voor informatie over het Oostelijk kampioenschap

Klik hier voor het inschrijfformulier Kür op muziekFoto: Krisztina Horváth

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.