23 september 2021

Organisatie SWM Tilburg gaat ervoor

In het weekend van 2 en 3 oktober organiseert menvereniging De Postkoets voor de vijfde keer een samengestelde menwedstrijd in het prachtige landschapspark Moerenburg in Tilburg.

MV de Postkoets organiseert de SWM Moerenburg – Tilburg voor een compleet deelnemersveld waar alle klassen mogen starten: enkel-, twee- en vierspannen pony’s en paarden in de klassen L, M en Z. Ook deelnemers met jonge paarden mogen starten en er is een impulsrubriek voor degenen die zonder startkaart ervaring op willen doen.

Inschrijvingen vol

Op zaterdag staan de dressuur en vaardigheid op het programma. De marathon die op zondag gereden wordt bestaat uit een wegtraject en een B-traject met zeven hindernissen op loopafstand van elkaar.

Parcoursbouwer Berry van de Bosch zorgt voor voldoende uitdaging. Er zijn helaas geen startplaatsen meer vrij. Inschrijven is dus niet meer mogelijk.

Geen strodorp

De organisatie gaat ervoor! Anders dan andere jaren wordt er dit jaar in verband met de coronacrisis geen strodorp neergezet en het wordt een publieksluw weekend. Natuurlijk is er wel een ruime camping voor deelnemers die willen overnachten.

Klik hier voor meer informatie