11 november 2008

Paardensportmassage voor het eerst op Paard en Koets!

Aankomend weekend staan de Brabanthallen in Den Bosch helemaal in het teken van alles wat met het ‘paard’ te maken heeft. Eén van de items die tijdens de beurs ‘Paard en Koets’ aan bod komt, is de paardensportmassage. Simone Bruys uit Dussen (N-Br) is namelijk door de organisatie gevraagd om tijdens deze dagen demonstraties over paardensportmassage te geven. Zij is al zo’n 3 jaar werkzaam als sportmasseur voor paarden. In de periode heeft zij al heel veel paarden van hun spierproblemen afgeholpen en voor veel menners en ruiters het trainen makkelijker gemaakt!


Als u besluit om tijdens de beurs van de diensten van bruysend.nl gebruik te maken dan ontvangt u een korting van 10% over het bedrag van de afspraak. Dus kom kijken de stand en profiteer van deze korting. Bent u helaas niet in de gelegenheid om langs te komen maar wilt u wel van deze korting profiteren? Dat kan maak dan een afspraak via mail of telefoon. Maar doe dit wel tijdens de beursdagen (14, 15 en 16 november 2008) en uw korting wordt verrekend tijdens de afspraak.

Kom eens kijken naar de demonstraties paardensportmassage in de Kempenhal in de Brabanthallen in Den Bosch:
zaterdag 15 november:
12:00- 12:30 uur en 16.00-16.30 uur
zondag 16 november:
12.20-12.50 uur en 16.05-16.30 uur.
Daarnaast krijgt u in de informatiestand van Simone Bruys in de Baroniehal alle antwoorden op uw vragen over paardensportmassage of kijk even op haar website: www.bruysend.nl

Deze massage voor paarden is in Nederland nog niet zo’n ingeburgerd begrip, zoals dat bij de mens wel is. Elke atleet heeft wel een sportmasseur tot zijn beschikking. Waarom dan ook niet een sportmasseur voor paarden?
Vraagt u zich wel eens af hoever u kunt gaan in een training zonder uw paard over zijn top te drijven? Met sportmassage krijgt u antwoord op deze vraag, omdat Simone de spieren van het paard behandelt en zo kan voelen in welke conditie deze spieren zich bevinden. Vooral de wedstrijdpaarden zijn échte atleten, maar ook het recreatiepaard van iedere ruiter kan veel baat hebben bij deze massage.