1 oktober 2014

Paard&Koets organiseert ‘klompenmiddag’

Op zondag 2 november herintroduceert Paard&Koets een oude bekende binnen de tuigpaardenwereld: de Klompenmiddag. Tijdens de sfeervolle middag gevuld met demonstraties en shows met onder andere Friezen en Tuigpaarden, krijgen bezoekers die vanaf 13.00 uur op klompen het evenement bezoeken, 50% korting aan de dag-kassa van Paard&Koets. De organisatie streeft naar vernieuwing en gezelligheid in het programma, en hoopt met dit initiatief een unieke sfeer te creëren op de zondagmiddag.

De ‘klompenmiddag’ beschikt over een afwisselend programma. In de ‘strijd der rassen, powered by De Paardenkrant’ strijden acht verschillende paardenrassen om de felbegeerde winst. De Belg Glenn Geerts en tuigpaardspecialist Derk Jan Mekkes brengen de veelzijdigheid van het tuigpaard onder de aandacht. Wereldkampioen Boyd Exell maakt zijn opwachting met zijn voormalige groom Edouard Simonet, welke een prachtig span Arabo-Friezen van familie Groenen voor zijn rijtuig presenteert. De middag wordt afgesloten met een spannende tuigpaardenwedstrijd. Met hun krachtige bewegen, statige houding en fijne karakter zullen de tuigpaarden de klompen laten trappelen in de hoofdpiste van Paard&Koets.

Paard & Koets vindt plaats op zaterdag 1 november en zondag 2 november op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Kijk voor meer informatie op www.paardenkoets.nl.