30 oktober 2013

Rijo International Horse Fair

Over ruim 3 weken is het zover; de eerste Rijo International Horse Fair bij menfamilie Rutjens in Weert.


Op 22, 23 en 24 november houdt Rijo Stables open huis en zijn er diverse standhouders, zoals de firma Kühnle en JG Sattlerei kutschengeschirre met koetsen en menwagens.
Er zijn demonstraties van paardentandarts Marcel Jacobs en van paardenschilder Karin Voets, die haar kunsten ter plekke laat zien op het doek.
Koen Akkerman, een voltigeur,  beleert paarden op internationaal niveau. Hij is 8ste op de wereldranglijst. Samen met longeur Maurits de Vries geeft hij een clinic: “Hoe maak je van een menpaard een voltige paard.”
Verder zijn aanwezig: voederleverancier Hilkens voeders, koetsenbouwers Kelders en Koets & Co, Maasduinservice, Dutch Horse Rug paardendekens, Joan Kuijpers Horsetrucks, Autocenter Ben Voets met de nieuwste 4WD, Letty ’t Peerdewinkeltje, Jos Corsten en Bam Vermeer, Raema met caravans, campers en trailers en stalstrooisel Stable Stabile.
Dagelijks zijn er shows en demonstraties met men-paarden, er zijn diversen authentieke en nieuwe rijtuigen aanwezig en wedstrijdrijtuigen en hobbyrijtuigen.
Gratis parkeren en gratis entree en last but not least, goed Bourgondisch eten en drinken.

Klik hier voor meer informatie