20 februari 2015

Samengestelde menwedstrijd in het Amsterdamse Bos

Op zondag 12 april organiseert Menvereniging “Hoofdstad Aanspanning” haar jaarlijkse recreatieve samengestelde menwedstrijd in het Amsterdamse Bos. 

De dressuurproef en het vaardigheidsparcours worden gereden op het terrein bij de Amsterdamse Manege, Nieuwe Kalfjeslaan 25, 1182 AA te Amstelveen. Van daaruit vertrekken de aanspanningen voor de marathon door het bos met daarin hindernissen en stap-, draf- en vrije gang trajecten.

Deelnemers kunnen inschrijven voor de klassen Ervaren en Onervaren enkelspan, tweespan, vierspan en tandem pony of paard.
De kosten bedragen € 15,- per deelnemer, niet-leden betalen € 25,- , en het statiegeld voor de startnummers is € 10,-.
In navolging van het KNHS-reglement zijn een goedgekeurde helm en body- of rugprotector verplicht in de marathon. Minderjarige menners moeten in ieder geval tijdens het wegtraject vergezeld worden door een (ervaren) meerderjarige.
Aanspanningen kunnen zich inschrijven via de website van Hoofdstad Aanspanning of bellen/mailen naar H. Nagel (06-51874051, [email protected]). Door inschrijving ontvangen niet-leden voor deze wedstrijd een dag lidmaatschap, om het onderlinge karakter van de wedstrijd te benadrukken.

Menvereniging “Hoofdstad Aanspanning” nodigt u van harte uit dit evenement bij te wonen en de deelnemers aan te moedigen. De toegang is gratis.