16 februari 2010

S.G.M.W Eefde-Gorssel (Klasse 1, 2, 3) 10 & 11 april

In het weekend van 10 en 11 april organiseert koetsiersvereniging “Achter ’t Peerd” op en rondom haar eigen clubterrein een samengestelde wedstrijd. Het terrein ligt naast de kartbaan en de Gorsselse Heide. Het wegtraject voert de aanspanningen door de bosrijke omgeving. Een van de grondeigenaren naast het terrein heeft gelegenheid gegeven om op zijn grondgebied hindernissen te bouwen. Enkele daarvan zijn vast en zijn zo natuurlijke hindernissen geworden, die zeker niet misstaan in deze schitterende omgeving.


Voor bezoekers is er een ruime parkeergelegenheid op het terrein aan de Dortherdijk. Dit wordt via wegbewijzering uitgebreid aangeven. Beide dagen is de Elzerdijk afgesloten voor doorgaand verkeer.

Informatie of deelnemen
Voor meer informatie over de wedstrijd, de deelnemers, de sponsoren of koetsiersvereniging “Achter ’t Peerd”: kijk op www.achtertpeerd.com.
 

De wedstrijd begint op beide dagen om 09.00 uur en de verwachting is, dat op zondag tegen 16.00 uur de prijsuitreiking zal plaats vinden. Het gehele wedstrijdterrein is voor iedereen vrij toegankelijk. Op het hoofdterrein bevindt zich een horecagelegenheid en is er voor de kinderen een springkussen. Dat het ook dit jaar weer mogelijk is een verrassende en spectaculaire wedstrijd te organiseren is mede te danken aan de vele adverteerders en sponsoren.
 

Nieuw dit jaar is dat de waterbak, die op het oude terrein altijd een van de mooiste hindernissen was, nu weer in ere is hersteld op de eigen locatie. De dressuur en de vaardigheid liggen dicht bij de hindernissen, zodat zowel deelnemers als bezoekers een schitterend hoofdterrein hebben met alles op loopafstand. Door de compacte opzet is het gebied overzichtelijk. De hindernissen zullen een uitdaging zijn voor de circa 80 deelnemers. Voor de bezoeker is elke hindernis makkelijk bereikbaar en zijn de aanspanningen goed te volgen over het hele terrein.