19 maart 2009

PrimeVal organiseert fandag bij IJsbrand Chardon

Ben je een bewonderaar van IJsbrand Chardon? Dan wil je dit niet missen! De hoofdsponsor van IJsbrand Chardon, PrimeVal, organiseert een heuse fandag in Den Hoorn. Op zaterdagavond 28 maart 2009 bieden zij een eenmalig en spectaculair programma voor alle fans van IJsbrand; en dat zijn er veel, want Chardon is de grootste menner die ons land ooit gekend heeft: viervoudig Wereldkampioen en twintigvoudig Nederlands Kampioen Vierspannen! Afgelopen zomer nog behaalde Chardon de wereldtitel weer overtuigend, in eigen land nota bene.


PrimeVal heeft niet alleen de regerend Wereldkampioen in haar ‘stal’, maar ook Chardon’s talentvolle zoon Bram. Tijdens deze fandag rijden vader en zoon een vierspan-indoorwedstrijd tégen elkaar! Wie zal dat winnen? Het snelle en wendbare ponyspan van Bram, of de ervaren wedstrijdpaarden van zijn vader? Ook presenteert Chardon zelf zijn wedstrijdpaarden in een carrouseldemonstratie dressuur en er is een heuse Meet & Greet waarbij je àlles aan Chardon kunt vragen wat je altijd al wilde weten.

Het wordt een avond vol verrassingen…
Het programma begint om 19:30 uur. Je hoort dan ook de motivatie van een Wereldkampioen: Chardon vertelt zelf wat zijn doelstellingen zijn, hoe hij zijn team motiveert en wat zijn kritische succesfactoren zijn. Want hij heeft maar één doelstelling: één maal per twee jaar Wereldkampioen worden! Kijk voor meer informatie over deze avond, en om je in te schrijven op de website van

PrimeVal

. Doe het snel, want vol = vol.