12 februari 2010

Speciale men-bodyprotector dagen bij Jan Borneman

Met ingang van 1 januari 2010 is het dragen van en bodyprotector door menner en groom(s) in de marathon op FEI wedstrijden verplicht.
Tijdens de Algemene ledenvergadering van de Belangenvereniging Mennen werd er uitgebreid uitleg gegeven over wat wel en wat niet mag en wat de goedkeuring hierop betekent. Er zijn inmiddels speciale men-bodyprotectors, deze zijn korter in de rug en kunnen zelfs op maat gemaakt worden.Naar aanleiding van de vele vragen om de bodyprotectors te kunnen passen en voelen organiseert ruitersportspecialist Jan Borneman in zijn winkel speciale dagen.
Op vrijdag 12 februari van 13.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 13 februari van 9.00 uur tot 17.00 uur kunt u terecht in de winkel van Jan Borneman, ROS Paardensport, Canadabaan 16 in Nistelrode om de bodyprorectors te passen en uitleg te krijgen. ROS Paardensport werkt hiervoor samen met J.V.H. Eventing, deze vertegenwoordigt de vier grootste merken bodyprotectors en is op deze dagen met een volledig assortiment aanwezig.

De reden dat dit op deze korte termijn wordt georganiseerd, is omdat sommige menners in kleur willen rijden en sommigen speciaal maatwerk nodig hebben, dit duurt ca. 6 tot 8 weken.

Alleen op deze dagen geeft ROS Paardensport een speciale korting.

www.rospaardensport.nl