22 september 2010

Sponsor erbij voor Riny en Rodinde Rutjens

Tweespanrijder Riny Rutjens en zijn dochter Rodinde hebben er een sponsor bij. Burgt Bouw uit Deurne gaat de succesvolle familie Rutjens voor onbepaalde tijd ondersteunen.


Leo van der Burgt van Burgt Bouw is al jaren een trouwe lesklant van oud-wereldkampioen en meervoudig Nederlands Kampioen Riny Rutjens uit het Limburgse Weert. “Ik heb Leo enthousiast gemaakt voor de mensport en hij wilde ons graag een flinke steun in de rug geven,” vertelt Rutjens. “Het is echt super dat we ondanks deze economisch moeilijke tijd naast onze trouwe hoofdsponsor Meeùs in Burgt Bouw een sponsor hebben gevonden.”


Riny Rutjens en Leo van der Burgt.

Riny Rutjens maakt zich momenteel op voor het Nederlands Kampioenschap tweespan paarden, dat komend weekend wordt verreden op de terreinen van de Hippische Beroepsopleiding in Deurne. Burgt Bouw is sponsor van de menwedstrijd Deurne en zal er vertegenwoordigd zijn met een grote stand. Riny’s 12-jarige dochter Rodinde presteert uitstekend met haar tweespan Welsh pony’s waarmee ze volgend jaar de overstap naar de klasse 3 maakt.