9 december 2008

Startlijst menavond Hippisch Hengelo

De startlijst voor de menavond van Hippisch Hengelo op donderdag 11 december is bekend. Klik hier om de lijst te downloaden.


De menavond van Hippisch Hengelo belooft spectaculair te worden. Het deelnemersveld staat bol van (voormalige) kampioenen die bekend staan om hun strijdlust. De inzet is hoog, want behalve om de eer strijden de deelnemers in de rubrieken vierspan pony’s, tweespan paarden en de vierspan paarden om mooie geldbedragen.

Bij de ponyvierspannen staat er € 1400,- op het spel. Op de deelnemerslijst staan namen van voormalig Hengelo-winnaars Aart van de Kamp jr. en Aart van de Kamp sr. en John van Dorresteijn. regerend Wereldkampioen Jan de Boer, Peter de Koning en Jannes Kinds maken de startlijst compleet.

Nederlands Kampioen en Hengelo-winnaar 2007 Harrie Verstappen neemt het bij de tweespannen op tegen de lokale favorieten Tom en Alfons Engbers en Raymond Letteboer. Samen met Henk Garrits, Ben Gosschalk en Riny Rutjens strijden zij om € 1700,-

In de rubriek vierspan paarden is er maar liefst € 2000,- te verdelen. De Twentse topmenners Mark Weusthof en Herman ter Harmsel zullen er alles aan doen om het hun concurrenten, te weten Hans Heus, Ton Monhemius, Ad Aarts, Pascal Donders en Dennis Peters moeilijk te maken

Het klapstuk van de avond is een mooie show waarbij twee generaties rijders een team vormen en strijden tegen twee andere familieteams. Drie beroemde vaders nemen het samen met hun zoon of dochter tegen elkaar op. Riny en Rodinde Rutjens, Ton en Bas Monhemius en Ad en Marcha Aarts.

Aanvang: 19.15 uur.

 

Kijk voor meer informatie www.hippischhengelo.nl