12 december 2013

Stem voor het voortbestaan van Deurne!

Zoals in de media bekend gemaakt, is het besluit genomen om NHB opleidingen in Deurne te stoppen. Momenteel is Dutch Equestrian Training Centre bezig om een nieuwe start te maken van Paarden Praktijkschool in Deurne. Vanaf nu tot aan 2016 zal NHB Deurne overgaan naar Dutch Equestrian Training Centre. Het is een bijzonder vak het opleiden van jonge mensen die al jaren dromen van een carrière in de paardensector. Hierbij hebben wij u stem nodig! Hoe meer mensen er stemmen voor het voortbestaan van 'Deurne', des te groter is de kans dat de organisatie van de menwedstrijd Deurne kan blijven organiseren op het NHB/Dutch Equestrian Training Centre!

Bij de doorstart zal vooral ingezet worden op meer paarden onderwijs. Hierbij is het met name belangrijk dat dit beter aansluit op de bedrijfswereld. Deze verbinding zal centraal staan, zowel nationaal als internationaal. Verder zal beter ingesprongen worden op de behoefte van de markt. Het is belangrijk dat er een wisselwerking ontstaat tussen het bedrijfsleven en onderwijs. Ook gaan er meer activiteiten en evenementen georganiseerd worden en kunnen huidige evenementen als Horse Event en de Menwedstrijd Vierspannen Deurne blijven bestaan. Hierbij zal ook mennen centraal staan.
Hoe meer mensen en organisaties deze doorstart willen steunen, des te meer kans op het slagen. In de onderstaande link kunt u uw stem geven.

https://docs.google.com/forms/d/1StUbxQq6L-u51za73O9ffJ8yg1HoCFlM1GNvCdHiDRA/viewform

Deze steun is nodig, om goed paardenonderwijs in Nederland te behouden.
Gelukkig zijn er al vele aanhangers uit de gehele paardenbranche. Hierbij zijn natuurlijk ook de mensen en organisaties uit de menwereld betrokken.
Het is mogelijk dat deze lijst gepubliceerd wordt om aan te tonen dat er veel interesse is voor een doorstart.