31 januari 2015

Strijd der Districten: live scores op internet

Zondag 1 februari vindt in het NHC Ermelo de Strijd der Districten plaats. Kom dit minimarathon spektakel live zien en moedig de 40 deelnemers aan! De thuisblijvers kunnen de uitslagen via internet te volgen. Voor de winnaars van deze wedstrijd zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door Dominick/ Equismart en MECtwelve. Dominick sponsort paardendekens en tuigtassen. De borduring wordt gesponsord door MECTwelve.

Bij Dominick/ Equismart kan men niet alleen terecht voor de dekens met de bekende pasvorm en lange levensduur, maar ook voor diverse andere producten die in de ruiter- en mensport van pas kunnen komen. Voor de winterperiode heeft Dominick/ Equismart de warme en onverslijtbare Muck Boots en de verwarmde jassen van Mobile Warming zodat ook een winterse rit aangenaam blijft. Nieuw in het assortiment is het Lemico kunststof tuig van SAM. In overleg is het mogelijk een tuig (maat full) geheel vrijblijvend uit te proberen.

MECtwelve is het adres voor luxe kleding, teamwear en borduringen. Bij MECtwelve kunt u terecht voor een breed arsenaal aan luxe kleding. Onze rij-jasjes, kostuums, colberts en overhemden worden geheel naar uw eigen wens samengesteld en speciaal voor u gemaakt door de beste coupeuses en met de mooiste materialen van het Engelse stoffenhuis Holland & Sherry. Daarnaast kleden wij ook uw team geheel in stijl aan; van polo tot windjack en van softshell jas tot outdoor laarzen. Alles is mogelijk! Graag maken MECtwelve geheel vrijblijvend een afspraak om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Klik hier voor de live scoring via internet

Klik hier voor de startlijsten, parcourstekening en het programma