23 juli 2013

Succesvol resultaat voor menners in opleiding

Juni en juli stonden bij Paardensportcentrum de Dijkgraaf in Monster in het teken van de examens van het FNRS menbewijs enkelspan en het SRR koetsiersbewijs twee- en langspan. Van beide groepen cursisten zijn alle deelnemers zijn geslaagd.
Op 30 juni deed de eerste groep cursisten examen voor het twee- en langspan koetsiersbewijs. Onder leiding van Hans Zumbrink werd het examen afgenomen. De theorie en het praktijkgedeelte werden door iedereen positief afgerond.
De tweede groep menners van de FNRS menopleiding heeft 14 juli examen gedaan voor het FNRS enkelspan menbewijs. Dit examen werd afgenomen door Ank Wickel, officieel examinator van de FNRS. Ook hier slaagden alle tien deelnemers met vlag en wimpel.
Wegens de grote belangstelling en het positieve resultaat van de vorige menopleidingen, start Paardensportcentrum de Dijkgraaf  in september met een nieuwe serie menopleidingen: de FNRS menopleiding voor enkelspan menbewijs en de SRR cursus voor het koetsiersbewijs, twee- en langspan.
Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar info@pscdedijkgraaf.nl of bellen met de cursus leider Edwin van der Graaf 06- 50 24 39 33.