14 oktober 2014

Succesvolle 25ste editie menwedstrijd Hengelo (Gld)

Afgelopen weekend organiseerde Menvereniging In Stap en Draf voor de 25ste keer de samengestelde menwedstrijd. De organisatie werd beloond met over het algemeen prachtig weer waardoor deze jubileumeditie wederom een succes werd.


Er was dit jaar gekozen voor een nieuwe locatie voor de start en de veterinaire controle waardoor er minder overlast was voor de bedrijven in de nabije omgeving en op de wegen minder veegwerk was op de maandagmorgen na de wedstrijd.

Parcoursbouwer Bennie Steenblik trad op als begeleider van nieuwbakken parcoursbouwer Hanne-Louise de Koning, die als eerste van de opleiding haar eindstage met goed gevolg had afgerond. Haar hindernissen en vaardigheid werden door de deelnemers op waarde geschat en het feit dat er regelmatig herstelde parcoursfouten voorkwamen, gaf aan dat er oplettend gereden moest worden.

Na afloop van de wedstrijd kreeg elke deelnemer een mooie foto als herinnering aan deze 25ste editie, evenals een emmer met het logo van In Stap en Draf. De emmer was ook bedoeld om vooral de medewerkers en de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, want zonder hen is het organiseren van een wedstrijd niet mogelijk.

Klik hier voor de uitslagen.