19 november 2013

Succesvolle PAVO mendag met Bram Chardon

Vandaag vond bij Manege Chardon in Schipluiden de PAVO mendag plaats. Naar aanleiding van de succesvolle actie op Hoefnet waarbij lezers de afgelopen maanden een rijtechnische vraag konden stellen aan IJsbrand en Bram Chardon, waren uit de vele inzenders zes menners uitgekozen die vandaag een gratis menles konden volgen bij Bram Chardon.

Enkelspan ponymenners Olga Kegel, Sanne van Roon en Vivien Kribbe, enkelspan paard menster Sandra Haleber, tweespan ponyrijder Geert van Dijk en vierspan ponymenner Piet Doorn waren met hun eigen aanspanning naar Schipluiden gekomen voor een koude, maar unieke dag. Na de gezellige ontvangst, waarbij Bram van de kandidaten een prachtig chocolade-vierspan en van de redactie van Hoefnet een gouden geluks hoefijzer kreeg aangeboden voor het winnen van de Wereldtitel, gaf de kersverse Wereldkampioen een uitgebreide en interessante rondleiding over het bedrijf. Bram vertelde gepassioneerd over het mennen en zijn manier van voorbereiden op een wedstrijd. Na een heerlijke lunch kregen de menners, gehuld in een prachtige PAVO jas, in groepjes van twee personen één uur lang les van Bram, die ruim de tijd nam voor alle kandidaten.
De via Hoefnet gestelde vragen en problemen kwamen ruim aan bod tijdens de lessen in de prachtige buitenbaan op zand en elke menner kreeg van Bram een groot aantal aanwijzingen en tips om thuis mee verder te werken.
Na afloop genoot het gezelschap van een heerlijke kampioenstaart, aangeboden door PAVO, waarna iedereen voldaan huiswaarts keerde.

Klik hier voor de foto's