22 maart 2018

SWM Schijndel op 16 en 17 juni

In het weekend van 16 en 17 juni organiseert menvereniging DIO op en rond het paardensportterrein Dungense Steeg in Schijndel de jaarlijkse samengestelde menwedstrijd.

Na vele jaren een prachtige wedstrijd te hebben georganiseerd, hebben Jan en Gera van Heeswijk en Hans Sikking dit jaar het stokje overgedragen aan een nieuw gevormde wedstrijdcommissie, die inmiddels volop bezig is met de voorbereidingen.

Op zaterdag wordt op de nabijgelegen terreinen de dressuur verreden, de vaardigheid vindt plaats op het hoofdterrein.  Op zondag vindt de marathon plaats, waarbij de zes hindernissen goed te volgen zijn door het publiek.

De wedstrijd begint op beide dagen om 08.00 uur en op zondag vindt tussen 17.00 -18.00 uur de prijsuitreiking plaats. Het gehele wedstrijdterrein is voor iedereen vrij toegankelijk. Op het hoofdterrein bevindt zich een horecagelegenheid, voor het nuttigen van een hapje en een drankje.
Dat het ook dit jaar weer mogelijk is deze prachtige wedstrijd te organiseren is mede te danken aan de sponsoren, terreineigenaren en vele vrijwilligers.

Inschrijven is mogelijk vanaf 24 maart via Mijn KNHS. Impulsrijders kunnen zich inschrijven door een mail te sturen.

Klik hier voor meer informatie en het mailadres