30 januari 2009

Team Schrijvers-Aerts stapt uit Arabo Friezen Stamboek Vereniging

De drie medestichters, Jef Aerts (bestuurslid-Ondervoorzitter), Gert Schrijvers (Team Schrijvers-Aerts) en Marcel Verschueren (bestuurslid) zijn opgestapt uit de Arabo Friezen Stamboek vereniging.


Het team Schrijvers – Aerts is volop bezig, samen met anderen, een nieuw vierspanteam samen te stellen uit een ander ras, om toe te werken naar de WK in Kentucky.
De naam Schrijvers-Aerts zal en kan dan niet meer gebruikt worden als uithangbord voor de fokkerij.

Een verder onderbouwing van het besluit kunt u binnenkort lezen op www.eikenhof.net en www.gertschrijvers.be.

Bron: persbericht Team Schrijvers-Aerts

Team Schrijvers-Aerts heeft het Arabo Friezen ras bekendheid gegeven. Ze zijn op internationale vierspanwedstrijden altijd in de top 10 terug te vinden en, kijkend naar de resultaten, dan zien we deze sympathieke menners uit Hoogstraten (B) zelfs telkens meestrijden om plaats 1 t/m 3.
Dit is ook niet onopgemerkt gebleven tijdens het WK Vierspan in Beesd afgelopen jaar. Daar kon men dagelijks horen dat Team Schrijvers-Aerts de promotie op het allerhoogste niveau en het voorbeeld van de Arabo Friese fokkerij is. Zo spreekt de wereld over hen.
 

De kloof met de voorzitter (Jan Driessen) van de Arabo Friezen Stamboek Vereniging werd de laatste jaren steeds groter waardoor zij het vertrouwen nu hebben opgezegd.