25 juli 2023

Terreinen Hippisch Centrum Exloo klaar voor EK&WK mennen

Van 23 tot en met 27 augustus staan de schitterende terreinen van Hippisch Centrum Exloo in het teken van het Europees Kampioenschap vierspannen en het Wereldkampioenschap paramennen. De afgelopen weken heeft de organisatie de laatste hand gelegd aan de terreinen en de hindernissen. Het aftellen kan beginnen!

Het team van Hippisch Centrum Exloo rondde onlangs de bouw van de laatste van de acht hindernissen af. Ook de bodem van de losrijpiste op gras werd grondig aangepakt en verkeert in uitstekende staat om de deelnemers optimale omstandigheden te kunnen bieden ter voorbereiding op hun wedstrijd. De hoofdpiste met de professionele zandbodem vormt onder alle weersomstandigheden de perfecte ondergrond voor de dressuur-en vaardigheidsproeven en twee marathonhindernissen.

Lieuwe Koopmans vertelt namens Hippisch Centrum Exloo: “We zijn de afgelopen weken heel druk geweest om alles in orde te maken voor de kampioenschappen. De terreinen liggen er nu schitterend bij. Het is ons doel om er een gedenkwaardig evenement van te maken, voor zowel de vierspanrijders als voor de paramenners. We organiseren gedurende het hele jaar een groot aantal hippische en andere evenementen op onze terreinen, maar het EK&WK mennen vormt dit jaar het absolute hoogtepunt.”

Klik hier voor meer informatie over het EK/WK mennen 2023 in Exloo.