11 juli 2023

Twee landenwedstrijden in Baborówko

Naar aanleiding van het grote succes van de eerste editie van de internationale menwedstrijd in het Poolse Baborówko in 2022, staat de tweede editie gepland van 7 tot en met 10 september 2023. Op de prachtige terreinen van het Equestrian Centre Baborówko strijden de twee-en vierspan paarden ieder in een landenwedstrijd. Voor de vierspannen is er ook een tweesterren-wedstrijd uitgeschreven.

Modernisatie

Het Baborówko Equestrian Centre staat al jaren bekend vanwege de prestigueuze eventingwedstrijden die daar worden gehouden. Sinds vorig jaar zijn daar het springen (Baborówko Jumping Show) en het mennen (Baborówko Driving Show) aan toegevoegd.

De sport-infrastructuur van het Baborówko Equestrian Centre onderging in 2020 een fikse modernisatie. Hierdoor worden de wedstrijden nu gehouden in twee  wedstrijdringen die voorzien zijn van eb en vloed bodems van de hoogste kwaliteit. Hiermee is ook het comfort en de veiligheid van de menners en hun paarden tijdens de wedstrijden verbeterd.Zeer goede wedstrijdcondities

De positieve reacties van ‘s werelds beste menners na de eerste editie resulteerde in uitbreiding van de internationale wedstrijdkalender in Baborówko. De uitzonderlijk goede wedstrijdcondities trok vorig jaar grote namen als Boyd Exell, Anna Sandmann, Daniel Schneiders en Christoph Sandmann. Niet alleen de goede wedstrijdomstandigheden, maar ook de zeer goede sfeer droegen bij aan het succes van de eerste editie.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor de fotoalbums van 2022.