1 april 2010

Uniek: Menclub Markelo verloot trainingswagen

Menclub Markelo heeft haar jaarlijkse samengestelde menwedstrijd in een geheel nieuw jasje gestoken. Op 26 en 27 juni 2010 kunnen de klasse 1, 2 en 3 en hobbymenners terecht op het prachtige wedstrijdterrein aan de Potdijk in Markelo.


Voor meer informatie en inschrijvingen in de klasse 1, 2, 3 en hobbyklasse kunt u contact opnemen met Linda Mensink-Brinkmans, via markelomenclub@hotmail.com
 

Als klap op de vuurpijl wordt er na de wedstrijd onder alle deelnemers een splinternieuwe trainingswagen van Hagedoorn-Linde verloot, een verloting die uniek is voor Nederland.
 

Er zijn nieuwe dressuurbanen aangelegd die voldoen aan de internationale standaard. Daarnaast is er op het prachtig aangeklede wedstrijdterrein een volledig nieuwe waterbak ingericht met verharde bodem. De parcoursbouw is in handen van Bennie Steenblik. Het wedstrijdterrein is gelegen in een bosrijke omgeving, waar ook de trajecten doorheen voeren.
Voor de deelnemers zijn er goede overnachtingsplaatsen met water, stroom en toilet- en douchevoorzieningen. Op zaterdagavond wordt er ene barbecue georganiseerd voor de deelnemers.