14 mei 2009

Vaardigheid rijden met Jan van den Broek

Het New Forest stamboek organiseert op zaterdag 13 juni een vaardigheidstraining onder leiding van wereld- en meervoudig Nederlands kampioen Jan van den Broek. Deze training is bedoeld voor menners uit heel Nederland die met New Forest pony’s rijden.


De dag begint met een theoretische uitleg over de vaardigheid en een gezamenlijke verkenning van het vaardigheidsparcours. Na de lunch wordt overgegaan tot het praktische gedeelte van de vaardigheidstraining, namelijk het dressuurmatig losrijden en het rijden van de vaardigheidsproef, geschikt voor elk niveau.
De training vindt plaats op de terreinen van Manege Bien Venue in Tilburg waar normaliter de nationale menwedstrijd plaatsvindt. Ook het rijden van een paar marathonhindernissen kan tot de mogelijkheid behoren aangezien hier ook een brug en een waterpartij aanwezig zijn.
 

De training is bedoeld voor menners uit heel Nederland met uitsluitend New Forest pony’s, lid of geen lid van het stamboek. Ook de jeugdige menners zijn, uiteraard onder begeleiding van een volwassenen, van harte welkom.
 

Deelname kost maximaal € 30,- per aanspanning.
Opgeven kan via nfzuid@live.nl onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, jouw leeftijd, de leeftijd van je pony(‘s) en jullie niveau.
Het terrein is gelegen aan de Bredaseweg 525, 5036 NA Tilburg (Hulten); zie ook www.menwedstrijd.nl