19 januari 2015

Vacature Koninklijke stallen

Het Koninklijk Staldepartement heeft een vacature (Leerling-) Koetsier voor de afdeling Koets- en Rijstal van het Koninklijk Staldepartement.

Als (Leerling-) Koetsier van de afdeling Koets- en Rijstal van het Koninklijk Staldepartement bent u belast met het trainen en verzorgen van de paarden en het mennen van de verschillende aanspanningen, zowel vanaf de bok als vanuit het zadel. U (be)rijdt de paarden dressuurmatig voor zo ver dat noodzakelijk is voor de dienst en u verzorgt de stallen door o.a. het uitmesten van boxen, het onderhouden van de binnen- en buitenmanege en het schoonhouden van de koetsstal. Tevens onderhoudt u de gebruikte rijtuigen en de tuigage.De ideale kandidaat:
– is in het bezit van relevante vaktechnische diploma’s en/of werkervaring (Helicon niveau 2);
– heeft rijervaring dressuur niveau klasse L en menvaardigheid niveau klasse II;
– heeft kennis van de moderne talen;
– kan in teamverband werken en beschikt over goede contactuele eigenschappen;
– heeft een goede omgang met dieren;
– is flexibel inzetbaar (qua werk- en verloftijden) en is initiatiefrijk.

Voor deze functie wordt MBO werk- en denkniveau gevraagd. Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, aanpassingsvermogen, organiseren van eigen werk, interne klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.513,65 bruto per maand, exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De standplaats is Den Haag. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De Dienst van het Koninklijk Huis heeft als taak er voor te zorgen dat het Staatshoofd en zijn familie optimaal hun functies kunnen uitoefenen en ondersteunt de Koning bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de organisatie werken ruim 300 medewerkers in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Wassenaar, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn. Het Koninklijk Staldepartement, onder leiding van de Stalmeester, is belast met de voorbereiding, organisatie (coördinatie en controle) en uitvoering van alle (soorten van) vervoer voor de leden van het Koninklijk Huis en de Dienst van het Koninklijk Huis en de verwerving van auto’s. Tevens is het Koninklijk Staldepartement belast met de verwerving van, het beheer over en de zorg voor de levende have en de bijzondere verzameling rijtuigen, sleden en tuigage.

Herkent u zichzelf in dit profiel?

Graag ontvangen wij uw sollicitatie voor 26 januari 2015 via [email protected]. Voor informatie kunt u contact opnemen met Marjolein van den Heuvel via [email protected] en/of telefoonnummer 070-3624701. Een veiligheidsonderzoek en een aanstellingskeuring maken onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Bron: Mensport