7 oktober 2008

Van den Heuvel bij Hart in Aktie

Op woensdag 8 oktober komen rijtuigbouwers Chr. Van den Heuvel & Zn. uitgebreid in beeld bij het SBS programma ‘Hart in Aktie’. De bekende internationale rijtuigbouwers bieden in het programma geheel belangeloos een rolstoelmenwagen aan. 

Ingrid heeft Natasja geschreven voor haar opa. De opa van Ingrid is na een hersenbloeding verlamd geraakt en in een rolstoel beland. Vlak daarna is zijn vrouw overleden. Paarden hebben altijd een zeer belangrijke rol gespeeld in het leven van opa Lokhorst. Sinds hij in een rolstoel zit kan hij echter nog maar weinig tijd met zijn paard Lisette doorbrengen. Vroeger ging hij vaak met Lisette mennen. Nu mist hij het gevoel van rust en ruimte dat het hem geeft enorm. Ingrid vraagt Natasja of zij het onmogelijke mogelijk kan maken en haar opa zijn vrijheid, al is het maar voor een deel, weer terug kan geven.

De opnames met Natasja Froger werden vorig jaar gemaakt tijdens de Open Dagen bij Chr. van den Heuvel & Zn. in Valkenswaard. Opa Lokhorst kreeg bovendien een Ideal enkelspantuig aangeboden en Marie de Ronde zorgde voor vrijkaartjes voor het WK 2008 Vierspannen in Beesd afgelopen september.

‘Hart in Aktie’ wordt op woensdag 8 oktober uitgezonden op SBS6 om 20.30 uur.