15 april 2009

Veenstra & Stroeve nieuwe hoofdsponsor 4spanteam Ter Harmsel

Op zaterdag 11 april maakte het Rijssense 4spanteam Herman ter Harmsel tijdens de jaarlijkse sponsormiddag in manege Achter ’n bos de naam van de nieuwe hoofdsponsor bekend. Veenstra & Stroeve uit Roden is tot en met 2012 hoofdsponsor van vierspanrijder Herman ter Harmsel.


Het 4spanteam bestaat uit Herman en Tineke ter Harmsel en Bert en Monique Voortman. Om op wedstrijdniveau te kunnen mennen heeft Ter Harmsel ondersteuning nodig. Daarom zijn er een aantal sponsors aangetrokken, die zowel financieel als goederen sponsoren. Met de nieuwe financiële stabiele basis hoopt Herman, samen met zijn paarden en zijn team, weer een volgende stap te kunnen zetten.

Het logo van Veenstra & Stroeve staat inmiddels met grote letters op de transportcombinatie van het 4spanteam en de kleding van het team. Veenstra & Stroeve is een bedrijf uit Roden dat gespecialiseerd is in de fabricage en montage van prefab houten bouwproducten, zoals dakelementen, gevelelementen en dakkapellen. Het bedrijf voert projecten uit in het gehele land, waaronder ook Rijssen.
Het 4spanteam en de nieuwe hoofdsponsor passen goed bij elkaar. Beide partijen zijn jong, maar zeer ervaren in hun vakgebied. Ze willen beiden een kwaliteitsspeler zijn in hun vak en natuurlijk hun naamsbekendheid vergroten.

Herman neemt komend weekend geheel gehuld in nieuwe kleding deel aan de eerste wedstrijd van het seizoen in Horst aan de Maas.
Meer informatie: www.4spanteam.nl en www.veenstra-stroeve.nl