30 november 2015

Verschillende prijzen uitgedeeld tijdens VLP-mennersfeest

Op zaterdag 14 november werden tijdens het mennersfeest in Hof Ter Musschen in Brussel de prijswinnaars van het afgelopen jaar gehuldigd. Secretaris -Generaal van de Koninklijke Belgische Ruitersport Federarie (KBRSF) Philippe de Meersman overhandigde de prijzen aan de top drie in de Beker van België in de verschillende categorieën. 
Bij de enkelspan paarden werd de overwinning gedeeld door Danny Geeraerts en Frederick Jans, die beiden een totaal van 44 punten behaalden. De categorie tweespan paarden werd gewonnen door Patrick Schouckens.

Bij de enkelspan pony's ging de overwinning naar Maarten Van Dyck, de categorie tweespan pony's werd gewonnen door Sarah Gooris. Frans Vervecken kwam als winnaar uit de strijd bij de vierspan pony's.

Klik hier voor de uitslagen.

Richard Papens, voorzitter van de Nationale mencommissie, huldigde de winnaars van de CAN** – wedstrijden. In dit criterium veroverden André Wynants (enkelspan paard), Filip Kindt (tweespan paarden), Glenn Geerts (vierspan paarden), Sebastien Pallen (enkelspan pony), Nico van Praet (tweespan pony’s) en Tinne Bax (vierspan pony’s) een gouden medaille.

Klik hier voor de uitslagen

Tot slot feliciteerde de directeur van de Ligue Equestre Wallonie Bruxelles (LEWB) Marcel Nejszaten de prijswinnaars van de categorieën junioren, para en trekpaarden, te weten Jana Huys (junioren), Freddy Soete (para) en Sofie Clerinx (trekpaarden).

Klik hier voor de uitslagen