21 september 2009

Vier wereldkampioenen aan de start bij NK Deurne

Zaterdag 26 en zondag 27 september is Deurne weer het middelpunt van paardenmennend en -lievend Nederland. Op het Hippisch Centrum, Bruggenseweg 11-A in Deurne, wordt dan gestreden om zes Nederlandse titels. Het Nederlands Kampioenschap Mennen enkelspan paard, tweespan paard, enkelspan pony, tweespan pony en vierspan pony.
De KNHS heeft deze kampioenschappen voor de jaren 2009, 2010 en 2011 aan Deurne toegewezen.Tevens wordt er gestreden om het Nederlands (verenigings) Kampioenschap Tandems.
Een mooie wedstrijd in een prachtige omgeving en met een geweldige ambiance.
 

Aan de start verschijnen ondermeer de huidige Wereldkampioenen Ysbrand Chardon; wereldkampioen Vierspan paarden, Harrie Verstappen, wereldkampioen tweespan paarden, Jan van den Broek, wereldkampioen enkelspan paard en Melanie Becker, wereldkampioen enkelspan pony.

Het programma van zaterdag bestaat uit de dressuur en vaardigheidsproef en begint vanaf 08.00 uur.
Op zondag brandt de strijd helemaal los op de marathon, de eerste rijders vertrekken al vanaf 08.00.
Om ± 17.00 zullen de nieuwe Nederlandse kampioenen worden gehuldigd.

Het prachtig aangeklede terrein van het Hippisch Centrum zorgt voor een nagenoeg perfect decor voor sport en ontspanning.
Tussen de hindernissen door kunt u genieten van een mooie wandeling langs allerlei standjes en voor de kinderen is er onder andere een kinderdorp met allerlei activiteiten en vele lucht- en springkussens, met o.a. Nederlands mooiste atractie;
een compleet doolhof.

De toegang is GRATIS.

www.vierspannendeurne.nl

Klik hier voor de deelnemerslijst.