10 juni 2010

Vierspannen present op NK Dressuur

Van 9 tot en met 13 juni wordt op Outdoor Gelderland in De Steeg het Nederlands Kampioenschap dressuur voor senioren, junioren, young riders en aangepast sporten verreden. Evenals voorgaande jaren zorgen de vierspanrijders tussen de dressuurrubrieken door op donderdagavond 10 juni voor het nodige spektakel.


De Duitse topmenner Christoph Sandmann neemt het als enige buitenlander in de hoofdpiste op tegen de Gelderse menners Martin Elders uit ‘klein’ Hengelo en René Schuiling uit Herveld. Twentenaren Mark Weusthof, Herman ter Harmsel en Pascal Donders zullen er alles aan doen om het hun concurrenten in deze outdoor mini-marathon over twee manches zo moeilijk mogelijk te maken. De parcoursbouw is in de vakkundige handen van Jeroen Houterman en Rinie van de Burgt.

Grote afwezigen op Outdoor Gelderland dit jaar zijn twee van de voormalige winnaars Koos de Ronde en Hans Heus. Beide vierspanrijders vormen hetzelfde weekend samen met Theo Timmerman het Nederlandse team op de landenwedstrijd in het Hongaarse Vecsés.
 

De firma Uhorse zendt de wedstrijden van Outdoor Gelderland live uit op internet via Uhorse.tv. De vierspanrijders zijn vanaf 20.43 uur op donderdag 10 juni in de hoofdpiste te zien.

Meer informatie: www.outdoorgelderland.nl

Startlijsten en uitslagen via Sport Computer Graphics.