12 januari 2015

Vierspantoppers naar Strijd der Districten

Op zondagmiddag 1 februari wordt de spectaculaire Strijd der Districten verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo! Naast de 40 speciaal voor deze finale geselecteerde deelnemers is de organisatie er in geslaagd een aantal top vierspanrijders naar Ermelo te halen! Niemand minder dan Wereldbeker-én Wereldkampioen Boyd Exell en regerend Europees Kampioen en WK brons-winnaar Theo Timmerman komen er ondermeer aan de start.

De vier mendistricten Noord, Oost, Zuid en West strijden tegen elkaar met een team, bestaande uit 2 enkelspan pony's, 2 tweespan pony's, 2 vierspan pony's, 2 enkelspan paarden en 2 tweespan paarden, wat garant staat voor spektakel! 
De vierspannen nemen het in een aparte rubriek tegen elkaar op, hun resultaten tellen dus niet mee voor de Strijd der Districten, maar uiteraard zullen zij alles op alles zetten om snelle tijden te rijden. Boyd Exell gebruikt de mooie wedstrijd in Ermelo om de puntjes op de i te zetten voor de Wereldbekerfinale in Bordeaux, die een paar dagen na Ermelo plaatsvindt.
Naast Exell en Timmerman hebben ook Mark Weusthof, Hans Heus, Herman ter Harmsel en Edwin Spek hun deelname toegezegd.

Kijk voor de kaartverkoop, het programma en meer informatie op www.hoefnet.nl/strijdderdistricten.Foto: Rinaldo de Craen