3 september 2008

Welkom!

Welkom op de nieuwe Hoefnet site!
Hoefnet.nl, dé mensportsite van Nederland en ver daarbuiten heeft een nieuwe look! Dankzij de steun van Van der Wiel Harness, Van den Heuvel Carriages en Riant Stables is Hoefnet in een geheel nieuw jasje gestoken!

Hoefnet is sinds haar oprichting in 1996 uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste mensportsites ter wereld. Door de actuele nieuwsberichten in zowel het Nederlands als in het Engels en de uitgebreide publicatie van wereldwijde uitslagen van menwedstrijden is Hoefnet een begrip geworden. Menliefhebbers, maar ook nationale paardensportfederaties en andere instanties maken veelvuldig gebruik van Hoefnet.
Maandelijks brengen meer dan 18.000 bezoekers uit onder andere Nederland, België, Duitsland, Verenigde Staten, Groot Brittannië, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland een bezoek aan Hoefnet.nl of Hoefnet.com en dit aantal stijgt nogsteeds.
Door de nauwe samenwerking met rekenkamerspecialist Philippe Lienart en diverse binnen-en buitenlandse partners als Decraen.com, Hippoevent.at, Attelage.org en Fogatsport.hu biedt Hoefnet de internationale bezoekers actuele foto’s, uitslagen en nieuwsberichten. Naast de nieuwe frisse look is Hoefnet technisch sterk verbeterd en biedt zij haar bezoekers meer mogelijkheden. Zo kunnen er foto’s aangeleverd worden voor het fotoalbum en bestaat de mogelijkheid een afbeelding te plaatsen bij een Hoefje (advertentie).

Ik wens u veel plezier met deze nieuwe Hoefnet site en u weet het, heeft u vragen of opmerkingen, mail naar info@hoefnet.nl