23 augustus 2009

WK Kecskemet: Hoefnet en Hippoevent in het zonnetje

Tijdens de prijsuitreiking van de marathon op het raadhuisplein in Kecskemét op zaterdagavond werden wij, de dames van Hoefnet.nl en Hippoevent.at, door de organisatie van het WK in het zonnetje gezet.


Wij, Cindy Timmer van Hoefnet en mijn Oostenrijkse collega Jacqueline Zimmermann van Hippoevent, werden ten overstaan van ruim 1000 toeschouwers op het grote podium geroepen.
Daar ontvingen we uit handen van de voorzitter van het organisatiecomité Jozsef Mondok en Alex Goller, team manager van de gebroeders Lázár, een prachtige vaas en een boeket bloemen om ons te bedanken voor onze inzet om de mensport wereldwijd te promoten via onze websites.
Wij waren overigens zonder dat we het wisten gebombardeerd tot mediapartner van het WK en onze logo’s prijken op iedere PR-uiting van het WK!


Vlnr: Cindy Timmer, Jozsef Mondok, Klaus Tebbe (3 in marathon), Alex Goller, Jacqueline Zimmermann, Zoltan Lázár

Hoefnet en Hippoevent werken regelmatig samen en zijn ook in Kecskemét steeds als eerste met nieuwsberichten en foto’s. Waar Hoefnet zich voornamelijk richt op de Nederlandstalige en Engelstalige mensportfans, kunnen de Duitstalige mensportliefhebbers voor de actualiteit terecht op Hippoevent.at.

Namens ons beiden dank voor deze ontzettend leuke waardering, het doet ons goed te horen dat onze noeste en soms niet makkelijke werk, gewaardeerd wordt!

Hoefnet wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Van der Wiel Harness, Van den Heuvel Carriages en Riant Stables. Partners van Hoefnet zijn naast Hippoevent Philippe Lienart Scoring voor de supersnelle en accurate uitslagen en Decraen.com voor de prachtige foto’s!