2 februari 2010

Zelhem gaat door!!

De Achterhoekse Paardedagen 2010 gaan door! Vanavond maakte het bestuur bekend dat de kogel door de kerk is en het evenement op het Pinksterweekend van 21 tot en met 24 mei doorgaat.


Ondanks dit positieve nieuws zijn de financiële perikelen nog niet voorbij en zal de organisatie alles op alles moeten zetten om het evenement met een goed resultaat te kunnen afsluiten en voor de toekomst zeker te kunnen stellen.

In januari ging de situatie er steeds gunstiger uitzien, toen een aantal sponsoren zich bereid verklaarde tot een substantiële ondersteuning van het evenement. Zonder het over echte schapen te willen hebben, was het duidelijk dat het voorbeeld van de een de laatste aarzeling bij de ander weghaalde. Het bestuur was vanzelfsprekend zeer verheugd over deze ontwikkelingen en hebben deze kans waargenomen om de definitieve beslissing, die voorzien was voor 15 januari, twee weken uit te stellen. Mede door nieuwe ideeën die van buitenaf zijn aangedragen, is het vertrouwen groot dat het nog benodigde sponsorbedrag op tijd wordt gerealiseerd.